COVID19

Voorzorgsmaatregelen coronavirus/COVID-19

Het coronavirus treft ons allemaal. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. In deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Fitstar.be omgaat met deze situatie.


Bestellingen

Vooralsnog kunt u 24 uur per dag shoppen op Fitstar.be en hebben we voldoende capaciteit om uw bestelling op tijd te versturen. Onze servicevoorwaarden houden we continu up to date en in overleg met onze partners zullen we er alles aan doen om onze infrastructuur en services intact te houden.


Klantenservice

Bij onze klantenservice is het vanwege de vele bestellingen drukker dan normaal. We doen er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan misschien iets langer duren dan u van ons gewend bent. 
 

Bedrijfsvoering Fitstar.be

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers krijgen de hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de WHO om de verspreiding van het virus te vertragen. Als gevolg hiervan heeft de directie van Fitstar.be besloten om de bedrijfsvoering te continueren met minimale fysieke aanwezigheid van medewerkers. Het merendeel van de afdelingen werkt momenteel vanuit huis.

Dit is een uniek moment in de geschiedenis, waar zowel bedrijven als consumenten nog geen ervaring mee hebben. Zorg goed voor elkaar. Wij doen er alles aan om onze klanten te blijven voorzien van producten waarmee ze hun thuisomgeving wat comfortabeler kunnen maken.

Team Fitstar.be